Wie wij zijn – Groei met OVER-gemeenten.

Wie wij zijn

Wie wij zijn

Wij zijn OVER-gemeenten: de samengevoegde werkorganisatie van Oostzaan en Wormerland. Samenwerking mét behoud van eigen bestuur en identiteit.

Al tien jaar ondersteunen we met ruim 160 collega’s beide gemeenten. Ambitieus, innovatief en resultaatgericht. Door onze krachten en kennis te bundelen kunnen we sneller en slimmer werken. Daardoor verbetert de dienstverlening aan onze inwoners, bedrijven en instellingen. Om te zorgen dat zij prettig kunnen wonen, werken en recreëren. Dat is de kracht en drijfveer van OVER!

Klaar voor de toekomst

We zijn een enthousiaste, kleine organisatie, met een hecht en betrokken team en een open bedrijfssfeer. Samen werken we aan onderwerpen waar we hart voor hebben. We zijn een organisatie die niet via de gebaande paden werkt. Zie jij een mogelijkheid tot verbetering? We staan altijd open voor slimme oplossingen, je mag het gewoon doén. Werken vanuit vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid staat bij OVER voorop.

Volop kansen

Op dit moment staan we als organisatie voor stevige uitdagingen. Behalve de coronacrisis, zijn er kort op elkaar wisselingen geweest in het management. Wij kiezen ervoor om hier een positieve draai aan te geven. Het is namelijk een kans om OVER-gemeenten klaar te maken voor de toekomst. Nieuwe mensen = nieuwe energie. Jouw ervaring, kennis en ideeën zijn meer dan welkom. Ben jij degene die we zoeken? Grijp je kans en check de vacatures.