Wat bieden we jou? – Groei met OVER-gemeenten.

Wat bieden we jou?

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een unieke werkplek, waar jij alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen.

Op veel vlakken lijkt OVER-gemeenten op  andere werkorganisaties en gewone gemeenten. Toch is  er een aantal onderscheidende punten, wat het bij ons nét even iets interessanter maakt.

Kleine gemeenten, dichtbij grote steden

OVER is een kleine organisatie, maar dit betekent zeker niet dat je alleen aan kleine kwesties werkt. Integendeel. Door de ligging dichtbij grote steden als Zaandam en Amsterdam heb je te maken met grootstedelijke vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan criminaliteit of leefbaarheid. Je zit regelmatig aan tafel met collega’s uit de buurgemeenten om die regionale uitdagingen samen aan te pakken. Wel doe je dit met dat hechte, kleine OVER-team. In een vertrouwde sfeer en met collega’s die elkaar helpen. Deze combinatie maakt je werk uitdagend en heel interessant!

Je runt je eigen toko

We zijn een organisatie waarin je al je talenten kunt inzetten en je verder kunt ontwikkelen. Binnen jouw vakgebied krijg je een breed takenpakket met veel verantwoordelijkheid. Je bent dus van begin tot eind zelf betrokken bij jouw projecten en onderwerpen. Hoe mooi is dat? Daarbij krijg je veel ruimte én het vertrouwen voor eigen ideeën en initiatief. Vind jij iets interessant? Of wil je je ergens in ontwikkelen? Stel het voor en probeer het vervolgens zelf uit. Dat kan gewoon bij OVER!

En natuurlijk kan je rekenen op de basis:

  • Een passend salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een laptop en telefoon van de zaak;
  • De mogelijkheid tot flexibel werken;
  • Ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Spreekt dit jou aan? Check dan onze vacatures.