MRA bol L

Start werving MRA Traineepool

Het traineeship biedt, verdeeld over de deelnemende organisaties, plek aan ambitieuze starters met hart voor de publieke zaak. Als trainee krijg je de kans om te werken op allerlei terreinen die maatschappelijk van belang zijn, zowel op strategisch als op tactisch niveau. Je hebt een breed speelveld. Zo werk je aan actuele MRA thema’s, zoals duurzaamheid, groei in de stad en regionale samenwerking. En ga je aan de slag bij zowel grote als kleine overheidsorganisaties en leer je zo verschillende organisatiestructuren kennen.

In een periode van twee jaar ga je werken en leren op 3 verschillende werkplekken. Je solliciteert specifiek op één van de startopdrachten bij één van de deelnemende organisaties. Na de startopdracht van tien maanden volgt tweemaal een detachering van zeven maanden bij een andere deelnemende organisatie.

 

InHousedagen

Wil jij meer weten over wat het traineeship Metropoolregio Amsterdam (MRA) inhoudt? Kom dan naar één van de inhousedagen. Je krijgt extra informatie over het traineeship, je mag organisaties bevragen over de opdrachten die ze aanbieden, trainees vertellen hun ervaring met het traineeship én je krijgt nuttige sollicitatietips van JS Consultancy die de selectieprocedure voor verzorgt.

Wil je meer weten over de datum en locatie, het programma of wil je je aanmelden? Kijk dan hier: https://www.traineepoolmra.nl/aanmelden-inhouse-dagen/. 

Twitter mee #voegjezelftoe