Werken bij OVER-gemeenten is werken in een resultaatgerichte innovatieve organisatie. We werken sinds 2010 volgens de principes van Het Nieuwe Werken en noemen dit 'Onze manier van werken'. Uitgangspunt in onze manier van werken is vertrouwen in medewerkers en het bieden van vrijheid in de manier waarop zij hun werk organiseren. Hierbij verwachten we dat medewerkers hun verantwoordelijkheid nemen en werken we met resultaatafspraken.

Meer over OVER-gemeenten en onze manier van werken?

 

MRA bol L

Metropool Regio Amsterdam (MRA) Traineeship

De ‘Metropoolregio Amsterdam' (MRA) is het unieke informele samenwerkingsverband van lokale en provinciale overheden in de noordvleugel van de Randstad. Onder de metropoolvlag maken de partners afspraken op het gebied van verkeer en vervoer, economie, verstedelijking, landschap en duurzaamheid. In september 2010 is door de 5 gemeentesecretarissen van Almere, Amsterdam, OVER-gemeenten, Purmerend en Zaanstad (de Stuurgroep), uitgesproken dat ook verdere samenwerking op het gebied van HRM de MRA positie kan versterken. De Traineepool MRA is toen opgericht.

Na een tweetal pilots (2 jaarlijks) is inmiddels definitief besloten om de Traineepool MRA structureel jaarlijks te organiseren. Hierdoor kan regionale samenwerking, ontwikkeling en positionering nog meer versterkt worden. Het aantal deelnemers is inmiddels ook uitgebreid met: gemeenten Lelystad, Haarlemmermeer, Vervoersregio Amsterdam, Omgevingsdienst Noordzeekanaal (ODNZKG), bureau MRA en de Provincie Noord-Holland.

Groepsfoto

Werken voor de Metropoolregio Amsterdam

Het Traineeship Metropoolregio Amsterdam is een uniek tweejarig programma, aangeboden door samenwerkende overheidsorganisaties in het noordelijk deel van de randstad. Het traineeprogramma bestaat uit een combinatie van werken en leren, waarbij de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de trainee centraal staat. Als trainee werk je voor kleine en grote overheidsorganisaties en heb je een breed speelveld van uiteenlopende en uitdagende projecten. Daarnaast krijg je veel trainingen en bouw je in 2 jaar tijd een groot en uitgebreid netwerk op.

Op 4 september start de werving voor de 3e Traineepool. OVER-gemeenten doet wederom mee met twee traineeplekken. Heb jij lef en wil je grenzen verleggen?
Pak dan je kans en solliciteer!

Wil je meer weten over de MRA en het Traineeship?
Ga dan naar www.traineepoolmra.nl

Twitter mee #voegjezelftoe