OVER-gemeenten ondersteunt gemeentebesturen bij het leveren van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige diensten en producten aan inwoners, bedrijven en instellingen. Gemeenten zijn op deze manier in staat hun doelen te verwezenlijken. Door slim samen te werken kunnen wij processen optimaliseren, terwijl we dankzij ons maatwerk er toch voor kunnen waken dat elke gemeente haar eigen identiteit en bestuurlijke zelfstandigheid behoudt. Wij werken vraaggestuurd en passen onze dienstverlening aan op wat er nodig is vanuit de inwoners en ondernemers.

Wij zijn een innovatieve, 'anders' denkende organisatie en staan voor plezierig en passievol werkgeverschap. Bij OVER-gemeenten gaan we uit van vertrouwen in onze collega's. We bieden een hoge mate van  zelfstandigheid en flexibiltiteit, zowel qua werkomgeving als qua invulling van de functies. Hierbij zijn de #competenties en #kwaliteiten van onze medewerkers én de organisatie leidend. We zijn een lerende organisatie en bieden veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Past dit bij jou en denk je dat jouw kwaliteiten aansluiten bij onze organisatie? Kijk dan bij onze actuele vacatures en #voeg jezelf toe!

Klik hier voor de begroting OVER-gemeenten 2019-2022

Hier zoeken wij toevoeging

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures.